sextiosex

Idag har de julpyntats, inte så mycket bara lite nya gardiner och diverse små pynt.. I år blir de bara en litenliten gran, känns som om man utmanar ödet med en fullstor med julklappar under.. Haha.. Tänkte bjuda på lite bilder.


Det här är då lilla granen, står i fönstret.


Köksfönstret, böt bara lampor och gardiner, jag har ju väldigt lätt hemma då de mesta är vitt :-) Men småbarn och vitt, vet fan inte vad jag tänkte! :-P


En ljuslykta och några svarta julgranskulor i ett vinglas. Påhittigt :-)


Min skål, som jag kom på förra året.. Lägger i olika färger på julgranskulor i en stor glasskål, denna står högt upp på en hylla vi har och när vi har mysbelysningen tänd så glimmar den riktigt fint :-)

De var väl de.. Jo jag ska baka lussebullar någon dag fram över, hittade ett recept som jag som vanligt inte kan låta bli! :-)
xoxo over and out

sextiofem

Idag har Linnea vart på dagis, hon går endast 15 timmar i veckan så m

an passar på att få massa gjort. Fick besök av min vän Nevenka och hennes två barn som är i samma åldrar som Linnea och Joline. Eller ja, Joline är 0, Stella 1, Linnea 2 och Elias 3 :-) Så 0,1,2,3 :-) Min pappa kom även förbi och gav oss en tidig julklapp en fiin fiin kaffebryggare, velat ha en ny länge då våran gör så äckligt kaffe :-P Riktigt praktiskt då behållaren är en termos, men nu får jag nog köpa ny micro så de matchar :-)
xoxo over and out

sextiofyra

Här kommer bilder på kyckling och tortellini gratängen jag gjorde här om veckan, gjorde den idag för jag hade så mycket ideer för att göra den to die for. haha.. Om recept önskas så släng till en liten kommentar :-) Den blev perfekt med en tomatsallad och lite vitlökssås som jag brukar ha till "torra" maträtter..




sextiofyra






sextiotre

Hej! Idag har jag spenderat pengar, inte allt för mycket och riktigt glad för jag har fyndat! :-) Har alltid gillat second hand, och sedan jag fick barn så har de växt på sig. För de första är de bra för miljön, man kan fynda och de är bra priser för alla som inte känner för att lägga 400 kr på ett par byxor ungen växer ur efter en vecka. haha. Köpte en Jacka till Joline, ny och oanvänd för 55 kr, även två nya byxor till Linnea för 20 kr paret. Även de super fina. Köpte även en varsin matchande one piece åt dem, också nya.. Folk köper men de hinner aldrig användas. Jag gillar de iaf :-) Båda två för 120 kr, 60 kr vardera alltså. Jag är supernöjd med mina fynd, kan man hitta sådant så är de bara bra! :-) Idag ska jag gå hem till min farmor och farfar, de ska planeras inför min fars 50års dag!

sextiotvå

Ja.. som sagt solade idag, de var så skönt så jag somnade! märks att jag fick lite färg och den här tiden på året är de alltid härligt med just de ljuset lite härlig d-vitamin! Nu sitter jag även med färg i håret, chips och dipp, en påse godis och läsk! Jag tycker att de är super viktigt att skämma bort sig själv, man behöver de speciellt när man haft en riktig pissdag/helg/vecka/månad/år ja you name it! Man behöver EGENTID!
Joline tog idag några steg när hon höll mig väldigt lätt i handen, KÄNSLAN ÄR OBESKRIVLIG! Har ju gott igenom detta med Linnea med fan de är lite speciellt som då!! Min älskade lilla unge har även lär sig vinka också :-)
xoxo over and out

sextioett

Söndag.. I morgon PENGAR! Vi har överlevt denna månad också :-) Idag blir de till att sola och testa på lite gym. Igår var en allmänt jobbig dag, detsamma nu på morgonen. Gnälliga ungar som vägrar göra minsta lilla man säger. Nej usch och fy, då är de bättre när de sover ;-)

sextio

Idag har man gjort ALLT och lite till.. Nea verkar lite kinkig i magen + att hon hade feber igår så de är synd om min sessa.. Just nu badar de så fint tillsammans och medans jag övervakar dem SKARPT (höhö) så slänger jag in ett blogg inlägg.. Jaa vad skriver men då om, när man sitter här på dasslocket med vatten stänkandes omkring en.. Funderar lite på min tid förr i världen, utan barn! Då hade man gjort sig redo för fest nu och druckit en hel del redan.. Saknar de faktiskt inte sådär jätte mycket, numera är de bara skönt att vakna utan bakfylla.. hehe. Men jag kan ta mig en grogg då och då, ett glas vin eller en öl. Ser inge fel i de, och är de fredag så är de ju inte bara jag i sveriges befolkning som gör de.. Nej nu är dags att ta upp kottarna dem börjar bli lite väl våldsamma..
xoxo over and out

femtionio

En dag som såg ut att bli som en helt vanlig dag blev inte alls som en vanlig dag! När vi hämtat Linnea på dagis så surfade jag in lite snabbt på blocket, dumt gjort. Såg då en juniorsäng som jag bara inte kunde stå emot! Av någon anledning har jag alltid varit svag för bra affärer, något som jah kan tjäna pengar på osv. Måste vara tattarblodet... Iaf, vi bestämde att vi skulle köpa den, svängde förbi min pappa på en kopp kaffe och sen for vi! Barnen ville lägligt stanna kvar hos morfar så visst sa vi! Vi begav och men konstaterade snabbt att jag misskalkylerat vägen! Haha.. så en resa som jag trodde, blev då dubbelt så lång. HUR kan man blanda ihop städer!? Vi köpte sängen iaf och åkte tillbaka till min pappa.. Barnen somna givetvis i bilen vid 19:30 ca.. Strax efter åtta var vi hemma och skulle då försöka natta om barnen. Lättare sagt än gjort. Linnea somnade till men vaknade snabbt igen för hon verkar vara lite hes och klagar på ont i benen. (Växtvärk??) Joline ligger och smågnäller i sin säng så får se hur de blir. Men jag får skylla mig själv som inte gjorde rätt från början :-P Jag, patrik och Nea satt i soffan när Patrik utbrast : "Gå och lägg dig älskling så sitter jag uppe med henne." Jag tog tillfället i akt när han bjöd på de så fint, sa att ja då blir de rättvist när jag måste gå upp med Joline 4-5 i morgon bitti, så slipper jag vara förbittrad. De är inte ofta de blir den slags rättvisan och när de väl blir de så är jag så glad. Ligger och småler och känner mig lyckligt lottad. Vilken larver man är! :-) I morgon blir de även en tur till IKEA! De är bara för mycket alltså :')
xoxo over and out

femtioåtta

Så glad!! Patrik tyckte om maten!! Även kräsna Linnea smakade och tyckte de var gott!! Joline tuggade glatt i sig som med de mesta. Tvättning och efterätt står på schemat nu! Innan maten lagades så ramla Linnea ner från sin stol, stackars tjej. Slog i pannan ordentligt och fick sig ett affekt anfall. (De gör så ont så istället för att skrika så stänger kroppen av sig ett par sekunder, liknande svimmning). Men nu mår hon bra iaf :-)
xoxo over and out

femtiosju

Mängder med saker finns de att göra, idag lämna jag Linnea på dagis och åkte sedan till willys för att handla med lillstumpan som NÖJT satt i sitsen på kundvagnen och kikade på vad jag gjorde. idag blir de god mat förhoppningsvis, haha.. hittat ett nytt recept jag verkligen tror på. Patrik är tyvärr ingen som gillar att exprimentera men nu äre såhär fallet är! Ät eller svält är hans val idag! Maten blir idag kyckling och tortellini gratäng med massa gott i, så blir de glass till efterätt till de som äter ;-) efter handlingen så hämta jag min farmor och farfar och vi for till pickaboo. Är så JÄVLA skönt att ha körkort!!! :-D Sen åkte vi hem och drack en kopp kaffe, patrik är nu och hämtar Linnea på dagis.. Blir bara massa mys idag tror jag, känner mig lite frusen så de är välbehövligt ! :-)


xoxo over and out

femtiosex

Hejsan.. varit en riktig slappdag idag, busat med barnen, dem har lekt själva jätte duktigt i deras rum. Var sedan hem till mamma och fick veta att de har ett solarie i deras gym i deras bostadsförening så jag smet iväg en stund och solade. Lycklig!! Målade i hallen igår, och jag kan inte låta bli att kika lite extra när jag går förbi, är så nöjd med resultatet. De mörka golvet passar riktigt fint in :-) Nu blir de lite vit choklad och tv-tittande innan de är dags att sova. Dagis för Linnea i morgon och jag och Joline ska iväg på äventyr och handla.
xoxo over and out

femtiofem

Hejsan! Några inägg har inte ine blibit på länge nu, kan de vara för att jag aldrig har tid? MYCKE TROLIGT. Joline är 8 månader nu, och Linnea har fyll 2 år. Ojoj säger jag bara. Ska nog sluta nämna min ålder känns inte riktigt som om de är rätt borde väl kanske vara en 3a istället för en 2a... HÖHÖ. Ja livet rullar på och nöjd blir jag ta mig fan aldrig. Donar hit och dit i lägenheten, tror de är en liten hobby jag har.

Joline ställer sig upp mot möbler och kryper ordentligt. Ljudar "mamamama" och "bapbapbapa". Kan även dricka själv hur flaska.
Linnea , de är ingen som tror på att hon är två! Sådant fint uttal på ord och motoriken. Alla vi träffat har gissat på 3 år. Min lilla tjej! Långt blont hår har hon nu, knallblåa ögon så hon tar alla med storm.
Linnea har även fått en hamster i lite tidig julklapp, vi har inte döpt honom en. Någon som kanske har ett förslag?
xoxo over and out

RSS 2.0