24

Har inte riktigt haft lust att blogga. Kan erkänna att de är mycket med att jobba och ha linnea och ej få sova på nätterna. Men man ska väl hitta sin rytm. Eller så kan man ju skita i städandet och hoppas på att någon tycker synd om en och gör de åt en.
Skulle ha jobbat idag, men så blev de inte. De vart så kontigt med tider patrik skulle iväg å paddla kajak och jag visste inte säkert om han skulle hinna komma hem innan jag åkte till jobbet och hade ingen barnvakt. Så fick tacka nej till extrapasset.
Patrik har sovit i soffan i 2,5 timme. Frågan är om ja ska väcka honom, antingen blir han arg för att jag inte gör de eller så blir han arg för att jag gör de s¨å de är ju bara att välja. Linnea har jag precis fått att somna men hon var så arg på mig när jag natta henne så detta blir en jobbig natt.
Måste ringa försäkringskassan i morgon för dem verkar inte få in min ansökan om föäldrapenning konstigt nog.
Jag känner mig helt uppe i varv fast jag vet att jag är trött innerst inne. Har haft en äcklig huvudvärk nu ikväll men den verkar vara borta nu.
Ska små pyssla lite nu sedan sova!
xoxo over and out

23

Nu har jag arbetat min hela första arbetsdag! De var rätt sköönt. Kollade på klockaan emellan åt och saknade mina älsklingar hemma, men de är ju riktigt skönt och komma hem och veta att allt har gått BRA!  Blir ju mycket nu både för mig och patrik, att han jobbar 100% och jag 72,5% men att vi endå lyckas ha linnea hemma de är ju underbart. Skönt att veta att man har en stödjande make <3
Linnea kommer väl sova alla dagar som jag kommer hem, men hon är ju min myspys bebis på dagarna <3
Otroligt hur konstigt de känns när jag ej är med henne, känner mig nästan lite naken.
xoxo over and out

22

Jag har fått jobb :) Ett litet kvällsjobb mellan 15-21. Ska bli skönt att komma ut och träffa lite folk! :)
Kruxet är ju att jag börjar tre, och patrik slutar tre. Så den tiden där emellan har min mamma erbjudit sig att ha linnea :) Handlar ju inte om många minuter men endå. Så snällt av henne.
Idag ska jag träffa min pappa vi ska äta lunch på ikea, ska bli trevligt. Vi skrattar alltid mycket.
Linnea ska också följa med såklart :)


21

Linnea sover , och patrik ligger helt däckad på soffan efter att ha jobbat måndag-söndag.
Han kan få ligga en stund, sen äre bara för honom att vakna! :) Haha
Har haft huvudvärk i 1,5 vecka nu, och de vägrar ge med sig. Ska höra med min barnmorska om vad för smärtstillande man ska ta. Vill ju ha eeze migränspray, men den får man icke använda om man är gravid!

Med graviditeten har även en laktosallergi framkommit, Okej om jag inte får dricka alkohol, fine de kan jag leva med, får inte heller dricka energidrinkar och äta vissa ostar och viss fisk. Och ja allt man inte får göra när man är gravid helt enkelt. Men att vara tvungen att vara utan MJÖLK kommer vara svårt, är ju så mycket som innehåller de, får man leta på ett laktosfritt alternativ men de smakar ju inte som de ska! :(
Den här helgen har vart lagom skön, i fredags kväll så överraska jag patrik med kräftor och "vin". Haha alkoholfri cider för den som vill veta.
Han fick även paket bara sådär. Tycker om att skämma bort min älskling <3
Har även börja på Linneas ett års album, med massa klippa och klistra, hittills är jag väldigt nöjd :)
Igår hände de inte så mycket, patrik jobba och åkte sedan upp till borlänge för att fixa våran bil som har varit trasig i någon vecka. Jag och Linnea tog en promenad som inte blev så långvarig. Man känner inte så trygg här i vårt område så de blev en promenix på ca 15 min bara.
xoxo over and out

tjugonde

Jaja, ännu har jag ej kommit på hur man svarar på kommentarer. Så vi gör så att jag svarar nedan er kommentar istället.
Idag har de blivit mycket städa, de blir de jämt. Men men, fick myckte gjort idag så nu är jag ledig i några dagar :)
Idag har linnea bara sovit en gång! :) Dutti hon är!! (Brukar vara två annars)
Hur funderat lite över vad man skulle kunna göra, inte så kul att vara hemma hela dagarna och städa hela tiden. De är ju lixom RENT. De måste de ju vara när man har en liten överallt.
Träffa andra föräldralediga, prata och ta en fika med. Och så linnea får bekanta sig med andra barn.
Ska fundera ut något!! Dags å göra de!
Just de föresten så kul att ni kommenterar! :) Så jag vet att någon läser de lilla jag har att säga :)
xoxo over and out

nittonde

I dag blev de mycket! Fick åka iväg på ultraljud, dem hade precis fått en avbokning så de var bara att kasta på sig kläderna och mata i linnea, springa med henne till min farmor och farfar och så fick patrik hämta mig där. Så glad att jag fick en tid så snabbt! Lite häftigt att se den lilla. Än kunde hon inte så könet, men de ska vi få veta vid nästa ultraljud :) Är i vecka 10+1 iaf :) Känns skönt att veta, som om man har mera koll på situationen :)
Idag har jag bokat lokal för linneas kalas, har börja lite med inbjudningarna också :)
Dem ska skickas iväg ganska snart så man får de gjort. Nu ligger både linnea och patrik och sover. Funderar på om man ska göra detsamma eller skura toaletten. Har fullt upp känns de som.
xoxo over and out

RSS 2.0