artonde

Hej, har vart lite seg på bloggfronten. Har har lixom inte hänt något särskilt spännande fören idag då :) Min lilla älskling tog tre steg idag <3 plus några här å där, hon är så himla duktig min lilla gumma <3
Patrik har varit borta i princip hela helgen, jobbade och festade den lilla slyngeln där :)
Sen äre min tur! När två är född och jag känner mig redo. Börjar för den delen känna av illamåendet nu. USCHA.
Får se när jag kräks! Haha, som jag sa det har ej hänt något värt att dokumentera.
Igår hade jag världens grinigaste linnea, trodde jag skulle gå under. Men när hon kommer och kramar en får man lite extra styrka <3 Fick sedan migrän på kvällen de var väl inte de roligaste precis. Min första gång faktiskt, har läst på lite nu och de kommer med hormonförändringar och stress! Haha ja de kan man ju säga att de är som klippt och skuret för mig.
Min stumpa fyller ett år den 8 sept, sådå blir de kalas med smörgåstårta och kaffe, hon ska såklart få en egen tårta men den blir i jordgubb. Måste även hyra lokal för vi blir så in i helsike många!! :) Hoppas min kära bror kommer hem från norge då också. Man saknar honom emellanåt. Nu ska jag krypa ner med min älskade gubbe i sängen <3 Han driver mig ofta till vansinne! Men när han är underbar då är han de till 1000% :)<3
xoxo over and out

sjuttonde

Så trött på dessa förbannade små ligister som står å hänger utanför kiosken där vi bor.
Han som äger kiosken blir ju rånad av dem minst två ggr i veckan.
Dem är så jävla larviga! Jag blir smyfärdig! Dem vandaliserar, får en att känna sig jävligt otrygg, skjuter med pistoler, gapar och skriker halva nätterna, bråkar och ja vet inte vad. Polisen är ju här hur ofta som helst! Och stackars VL som får sätta i ny fönsterruta var och varannan vecka.
Idag iaf, så har min underbara kaffekompis Anna varit här i västerås med sin son Erik som är 2,5 månad äldre än Linnea. Vi gick på stan, drack kaffe och hade de allmänt trevligt! Kan verkligen prata med Anna för hon förstår mig PRECIS. Så jäkla jobbigt att bo långt ifrån och sedan ha en varsin liten på det. De blir inte att man ses så ofta. När man bodde grannar så var de morgon kaffe varje morgon klockan 8. De visste man bara.
Ibland önskar man bara att man bodde närmre så man kunde prata med någon.
Saknar verkligen att ha någon att prata med, om sånt man inte pratar med sin man om tillexempel.
Jag känner lixom ingen här i Västerås som man kan bara : Hej kom över på kaffe!!
Känner ingen som man kan träffa och umgås och gå på stan med. Eller ens prata med. Har inga gamla vänner kvar för den delen heller. Känner mig bara så jävla ensam.
Tack iaf för en suverän dag :)
xoxo over and out

sextonde

Så irriterande att jag ej kan svara på kommentarer! Jaja. Igår fick jag en otroligt dum fråga, en undran utav en idiot till person. H*n frågade att ni när jag var gift med patrik, och har linnea hur vi klarar av de ekonomiskt, redan där börja de spåra kände jag, jag menar de är ju inte så att vi dör av svält utan vi har ju mat varje dag på bordet och de finns i frysen JÄMT. Och Linnea har ALLTID de hon behöver. Men iaf, att fråga om ekonomin är väl sak samma, delar gärna med mig om jag vet at de kan vara ett råd till en annan människa. Den här personen i fårga frågade hur mycket pengar jag får utav min MAMMA OCH PAPPA varje månad. Jag trodde de var ett sjukt skämt. Jag menar jag är 19 år, har barn, är gift, har egen lägenhet, inne på barn nummer två och bil har vi.
SKOJAR DU MED MIG tänkte jag. Personen var helt allvarlig. så jag fick ju svara allvarligt. INTE en ENDA krona. Personen frågade varför. Då vart jag lite irriterad. Ska min mamma och pappa sitta och betala för mig och min familj? De är väl min och Patriks uppgift att se till att vi har de bra hemma. Blir så irriterad över hur folk tänker!!
Nej, jag har ett ansvar och de tycker jag att jag sköter FINFINT!
xoxo over and out

femtonde

Idag fyllde min farfar 71 år. Jag lagade god mat och de var både farmor och farfar jätteglada för.
Jag och patrik har även möblerat om i vardagsrummet, de blev större plats nu. Och Linnea har stor plats att leka på.
I morgon kommer pengarna in på kontot, allt försvinner såklart till räkningar!
xoxo over and out


fjortonde

Hej hopp gummi snopp. Idag har jag vart helt slut, skulle ha blogga tidigare men hade bara inte lust.
Vart så mycket igår! Gravid, telefonen ringer stup i ett, linnea, patrik, städa, bada katt och mat på de!
Så nu blir väl ett otroligt stimulerande inlägg! Såg här om dagen på den där tjejen som är i frankrike och lagar mat, hon gjorde cupcakes som såg gudomilja ut. Kan inte någon baka sådana åt mig? Ska tvinga min mamma att baka mockarutor åt mig någon dag. HON GÖR DE GODASTE I VÄRLDEN!
Har nu börja förstått varför jag har mått så dåligt senaste tiden, haha trött och sliten ont i kroppen ont i magen, metallsmak i munnen. Ja nu fick jag svaret. Har börja äta järn tabletter också lika bra att göra de eftersom förra gången så hade jag för lågt järn värde hela tiden.
Den 29e ska jag till barnmorskan och jag hoppas att hon skickar mig på ultraljud i och med att jag inte har en aning om hur långt gången jag är! :P Mellan 5-10 veckor skulle jag gissa på? Vi behöver ju inte gå in på detaljer.
xoxo over and out

trettonde

idag mina vänner har jag kissat positivt på ett grav-test :) (okej, två för att vara på den säkra sidan)
De blir alltså mitt andra barn, känns ju så grymt overkligt! :P
Gubben vart glad, de var väl tur det :) Han sa och jag citerar: Du är en riktig avelskvinna du! Med ett stort leende på läpparna.. Så nu börjar allt om på nytt! Tack gode gud denna gång vet jag vad som väntar.. Förra graviditeten var som att gå på tunn is! Men nu så ären betydligt mycket tjockare!  Har nog inte riktigt smält det ännu. Men de blir nog bra i slut ändan. Min stora tjej ska bli storasyster <3
På lördag ser de ut att bli K I K (kaos i knutby). Min underbara svägerska Ida ville så gärna att jag å Linnea följer med när P jobbar.
Lagomt trött nu, vart uppe sen sex i morse..
xoxo over and out

tolfte

Ännu har jag ej lyckats lista ut hur man svarar på kommentarer. Frustrerande. Idag var jag och min mor till babyproffsen min absoluta favoritbutik, (barnens hus också) och köpte en ny vagn. Lämnade tillbaka min gamla då jag verkligen kände att de var FEL. Hade ej fått byta den men de var stor efterfrågan på dem och hade ju inte ens gått med den ute så dem tog gärna tillbaka den. Tack så mycket babyproffsen för trevlig personal och servis!
Tänkte göra en liten lista på vagnar om någon nu mot all förmodan skulle vara intresserad :)
1 Quinny buzz 2008.
2 Nowalex focus 2008.
3 Carena easy 2010.
4 Phil & Ted explorer 2011.
5 Esprit paraplysulky 2011.
6 Baby travel amsterdam 2010.
7 Brio spin 2011. NYASTE.

Tror ej jag missat någon :) Linnea är nu tio månader och hon har haft sju vagnar, två av dem har jag. Paraplysulkyn och brio spin. Nu ska de förhoppningsvid vara färdighandlat med vagnar :)

Nu blir de till att åka ut till morsan stuga och steka lite fläsk med min lilla köttbulle <3
xoxo over and out

elfte

Jäkla tvättstuga! Det är otroligt skönt att ha tvättstunga, då den vi har är enorm och de finns allt där bla tre tvättmaskiner, två torktumlare, och torkskåp och mangel och sådant jag ej använder. Enda jobbiga är att man bokar elektroniskt. Jag brukar ha måndagar mellan klockan 19-22. De passar suveränt eftersom patrik oftast är hemma på måndagar. Iaf, man kan absolut inte glömma bort tvätten där nere, som jag gjorde nyss! klockan 22 låser den automatiskt och endast nästa person som bokat dagen efter klockan 6 kommer in. jag står och fixar med täcket i sovrummet, och helt plötsligt slår de mig! VAD ÄR KLOCKAN! Patrik kollar och säger 22.04. jag får panik och kastar allt jag håller i! Kommer ner och loggar in mig, Där nere slår klockan exakt 21.59.58 när jag kommer. Två sekunder ifrån från att ej få min tvätt! De vart ett långt tråkigt inlägg om tvätt :P Har inte gjort något särskilt roligt idag i och med att de har pissa från himmelen hela dagen... SUCK. Måste ju sola nu också i och med att jag tar ett preparat som ska se till att man blir brun :) Har ej ens solat men är så fin å gyllenbrun ändå :D
xoxo over and out

Instickare, tionde nedan

Ännu har jag ej kommit på hur man svarar på kommentarerna. Så ni får ha tålamod med mig.
Så glada att ni läser min lilla blogg iaf :)

xoxo over and out

tionde

Efter som jag har fått lite posetiv feedback utav mina TVÅ läsare så tänkte jag att jag slår iväg ett inlägg.
Denna helg har bestått av K I K (kaos i knutby) mer eller mindre.. :) Patrik jobbar ju på helgerna å så de är bara att packa väskan om man vill hinna med att träffa honom någonting. En jobbig grej med att åka dit är bilturerna dit å hem, inte för mig utan för linneas rutiner.. I morse vaknade hon vi 6, hon har ju haft en ganska trevlig vana att sova till åtta iaf (ta i trä för arr jag sa detta nu). Och ikväll fick jag inte henne i säng fören halv tolv. De är inte ofta de händer (ta i trä). i och med att Patrik ska upp och jobba i morgon skicka jag honom i säng vid tio. Han kan ju inte var uppe hela natten.
Så nu sitter man här själv och funderar, och dricker vatten något som har blivit otroligt gott senaste tiden (???)
Vad ska man hitta på i morgon? När kommer linnea vakna? Måste jag väcka henne för att ställa om dygnet?
Måste även försöka få lite sol på sig nu när man har slitit så hårt för att få igång detta! Kommentera gärna kära läsare så jag vet om någon läser :)
xoxo over and out

nionde

Har verkligen inte haft nåågon lust att blogga.. har nog inte riktigt de nu heller men vad gör man.
Nu i helgen äre power meet.. barnledig fredag till söndag.. Får se hur de går!
På lördag firar jag och patrik att vi har varit gifta i 1 år, (bomull). Otroligt hur snabbt tiden har gått.
Var även på bvc med min underbaring idag, och hon var hela 70 cm lång och vägde 8415 g.
Och hon kicka-as på BOEL-testet.
Hon är så otroligt stor nu! Hon är ju endå 10 månader!! :)
Men hon vart ju såå otroligt liten när hon föddes <3 bara 44 cm lång och 2800 g.. Då var hon PYTTE :)
xoxo over and out


RSS 2.0