åttonde

har egentligen ingen lust att blogga, kanske inte riktigt någon som bryr sig heller what do i know.
känner mig bara just nu som en använd trasa.. inget är bra..

sjunde

Hej!
I morse gick jag upp vid klockan sju, fixa och sminka mig och tog de allmänt lugnt. Inte fören vid åtta vakna Linnea i sitt nya rum! Trodde de skulle vara världens jobbigaste natt. Men men får se hur denna blir.
Iaf min pappa kom och hämta oss vid 9 och vi åkte och handla och åt mat på spicy hot.
Jag å Linnea åkte hem och nu är P också nyligen hemkommen.
Har beställt en liten present till honom idag å :) (oppss han läser ju bloggen ibland)
Nu ska vi snart åka och fixa lite grejer på biltema och willys och andra grejer. De är så trevligt :)
Min lilla stumpa har sovit i snart 2 timmar <3
xoxo over and out

sjätte

Idag ska de bökas och rensas.. Linnea ska äntligen få eget rum men då måste man städa ur de rummet hon ska ha som fungerar som förråd just nu :) Får mera gjort när linnea är hos min mamma en stund på eftermiddagen.. men de blir nog bra! :)
I morgon kommer min pappa till stan så ska luncha med honom.
Sen kommer patrik hem!! :) Då blire att åka och storhandla!
xoxo over and out

femte

Hejhej!
Igår kändes de som om vi bodde på landet... INGET varmvatten, så när de var baddags så fick vi koka vatten.
Nu har Patrik åkt och blir borta till fredag, Tråkigare kan man inte ha! 
Äntligen har vi ordnat ett skötbord! När vi bodde i förra lägenheten så hade vi  tvättmaskin så då var ju skötbordet uppe på där. Men nu när vi inte har någon t-maskin så har vi försökt hitta nytt skötbord.. Vi har vart på ikea, kollat blocket, babyproffsen, ja you name it. Inte hittat något som vill som jag vill! Vill ha ett man fäster på väggen som man kan "trolla" bort. Ja de fanns ett sånt på ikea, får 695KR! ALDRIG! Och de var inte riktigt en sån jag ville ha heller. Men så fick jag ett av en gammal jobbarkompis som matchar alla mina krav! Yes! Tack Anna! Patrik fick rosa sig med att sätta upp de, haha.. usch så han svor..
Måste även tala om att de blev till att handla på willys igår, och inte på citygross..
Idag ska jag å Linnea ut på en välbehövd promenad! Sen dammsuga och torka golven med mitt nya rengöringsmedel... haha :) Så kul kan de vara ibland :)
xoxo over and out

fjärde

Det här med morgonrutiner har alltid varit något som facinerat mig, när man var yngre och hade börja sminka sig så gick jag upp 2 timmar före skolan började. Det skulle då duschas och plttas hår och sminkas och göra om och sminka igen, endå hann man aldrig äta frukost. Senare när man gick i nian gick man upp 30 min före skolan börja och hann allt de där, plus sitta vid datorn ..:P Nu när man har barn så äre svårt att planera mornarna. Nu vaknar jag och linnea vid sju, vi går upp och gör en flaska välling till henne sen så sätter vi oss och myser i soffan medans hon äter. När hon är klar så sätter jag henne i sin stol i köket, så får hon ett par rån att tugga på. De är min gyllene stund för de är då de dricks kaffe i tystnad (Förhoppningsvis). Sedan äre nya blöja, torka, byta om, och sådant. Sen äre lek och stoj, hinner även då sitta lite vid datorn när hon leker så fint :)
Idag ska vi ner på stan, måste in på någon juvelerare och fråga om dem kan göra något åt min ring som jag så gärna vill kunna ha. Sedan kommer P hem och då blir de att åka och haandla PÅ CITYGROSS. De är min favorit butik :) Sjunger alltid min fina sång när vi svänger in på Citygross parkeringen :)

"citygrrooooss, vi ska handla på ciiitygross gitygrosssss ciiiityygrooos!"


Ingen som någonsin påstått att jag är normal :)

xoxo over and out!

tredje

Då var de dags för ett till inlägg, idag så har vi vart till Arboga och hälsat på hos Patriks bror Ted och Hans fästmö Helena, de ska få en liten bebis i september, beräknad till två dagar efter linneas födelsedag :)  Tycker de är kul att prata med henne, hon verkar så intresserad av hur min graviditet och hur de är att ha barn. De är riktigt kul att någon är intresserad. Eftersom att jag är ingift i Andersson familjen så känner jag mig väldigt lika med Helena som också snart ska bli de, brukar varna henne. SPRING brukar jag säga , då skrattar hon åt mig.
Har börja fundera på ett eget rum till linnea, men då gäller de att rensa ut de som är menat att vara hennes, de är lixom förråd just nu. Har småplockat lite här hemma idag, även fast de bara är jag å linnea så blir de mycket grejer! Inte så konstigt att jag städar varje dag! i morgon kommer barnbidraget så då blire att handla massa prylar till gummsan. 
xoxo over and out! 

andra

Ja juste, nu ska man försöka underhålla detta också.
Jag och linnea har lekt, städat och små fixat. Idag blir de en allmänt slapp dag. Min pappa ska komma förbi och lämna godis som han köpt på kryssning till mig :) (Taaaack!)
P jobbar i helgen så jag å Linnea blir ensamma.. Inget ovanligt där inte. Troligtvis så är de sista helgen han behöver jobba nu, iaf på detta jobb. När man går hemma såhär så blir man väldigt sugen på att börja jobba. Dels för att umgås med vuxna människor och dels för att återhämta sig! Just nu känns de som om man vill jobba ist för att vara hemma. Men någon måste ju vara hemma och ta hand om linnea också.. :) De är planerat att hon ska börja dagis i januari 2012, så då får jag börja jobba igen!


första

Jaha, då har man skaffat blogg då! Trodde jag aldrig om mig. Jag har ju jävligt mycket att säga egentligen.
Vi kanske ska hålla oss till de lite enklare sakerna, vi kan ju skippa och prata om sådant som gör mig förbannad :) Sådant finns det mycket av i detta vackra land.
Men tillbaka till bloggen då, vad är de nu det ska skrivas om? Jo, de blir mycket om min väldigt "intressanta vardag"  (HAHA). Som många vet har jag en dotter på nio månader. Linnea mitt lilla monster. Hon kryper och ställer sig upp mot allt hon ser, hon är överallt! Även gift också, ja ni läste rätt GIFT, med Patrik, han är precis som linnea, han är ÖVERALLT. I veckorna så jobbar han borta så de är mest jag och Linnea. Vi har ju lilla Sheldon att roa oss med också. Sheldon är då våran katt, han är döpt efter "Dr Sheldon Cooper", i The Big Bang Theory", som är mitt och P´s favorit program. Men men! Som sagt det händer inte mycket i min vardag så ska försöka att inte tråka ut er! :)

RSS 2.0