trettiofem

Hej!
Jaha nu har då ytterligare ännu en dag gått, inte vart "mina" dagar dessa dagar känner jag.
Trött och helt mör i kroppen, foglossning på hög nivå. Men den här dagen har jag faktiskt orkat med en promenad med familjen, små städat lite. Bland annat sanerat köket. Vi har haft invasion av bananflugor!! De börja med att de var hundratals ute i trapphuset, jag sa då till patrik att oj nu har nog vår granne dött lite på skämt! (Vi har en lite äldre herre på våran våning som ja inte alls är så ny faktiskt). Sedan börja de jävlarna komma in i lägenheten!!
Testade de flesta hemma tester man kan med vinäger, sprap, diskmedel och socker och massa annat jox. Men icke! Så jag gnugga hela diskbänken med svinto, ut med allt dem kunde tänka sig att leva på skura kakel,spis och allt annat man kan tänka sig! Patrik plocka isär hela avloppssystemet och gjorde rent de (Tur man har karl så man slipper de där vidriga). Så nu finns de ingenting dem kan leva på här i lägenheten, den borde inte ens hitta en liten fläck! Men man vet ju aldrig, i morgon har man väl dem i brödpåsen. Ettriga små jävlar!!!!
Nu vart diskmaskinen klar såhär kl 12 på kvällen, haha ska ta itu med den sen blir de lite sömn tror jag. De har jag förtjänat.
xoxo over and out

trettiofyra

HALLÅ BLOGGEN!
I brist på läsare känner jag att jag kan skriva lite vad jag vill!
Klockan är nu 22:33 och jag har precis slutat städa. HAHA. Jag tycker om när de är rent och snyggt. Jag mår verkligen bra då!  På något sätt kan man se i mitt hem när jag är lite nedstämd eller deprimerad eller kanske arg för då städar jag. Dessa städryck jag har haft de senaste dagarna är nog pga oro. Orolig för magen, orolig för linnea, för patrik, för jobb, och pengar. Så de har resulterat i maniskt städande. Inte nöjd fören de är rent. Jag hatar ordet SEN. Jag är en sån människa som gör klart allt först innan jag sätter mig i soffan. Jag har dock gift mig med raka motsatsen. Han sitter gärna i soffan först och gör SEN. Jaja de är hans metod. Jag tycker bara de är skitskönt att ha de gjort så man sen kan sitta på arslet i soffan och käka chokladpraliner!! HAHA. Har varit väldigt aktiv nu i och med att linnea och vi har bytt sovrum. De är bättre att hon har ett sovrum/lekrum ist för att ha ett sovrum och alla saker i vårat vardagsrum. i och med att vårat sovrum låg så pass "centralt" i lägenheten så fick hon ha de så kan hon leka där men man har alltid kolla på henne. Nu fick dock ett lite mindre sovrum men vi är ju bara där när vi sover. De vart iaf jätte mysigt. Nästa projekt blir inte fören joline ska komma. Ordna med spjälsäng och tvätta bebis textiler.
Har bestämt att den första tiden ska joline få sova i babykorg. Ist för att släpa fram en stor spjälsäng innan hon ens kan utnyttja den. Linnea sov ju mellan mig å patrik de första 2-3 månaderna sedan fick hon ju egen säng och eget rum. Med Joline så blir de att hon får egen säng på en gång. Och hon får börja dela rum med linnea när hon inte vaknar om nätterna. Lite har man ju iaf hunnit tänka. De är ju en stor skillnad på att få första och andra barnet måste jag säga. Med linnea så var ju allt å vi ska bara mysa och ta de lugnt och inte göra någonting. Nu äre typ, SHIIIIIIIIIT PLANEEERIIIIING!!! De är nog nyckelordet för att allt ska orkas och hinnas med.
Nej men nu har jag fan inge mer att säga :)
xoxo over and out

33

Länge sedan jag skrev nu, de har bara inte blivit av!
Min stora tjej har börja säga mycke ord nu, på potten går hon 1-3 gånger om dagen och kissar. Duktiga lilla tjej <3
Magen växer och blir stor. Ska till barnmorskan i morgon och lyssna på lite hjärtljud på lilla Joline. De ska bli så mysigt. Hela familjen ska med och höra henne för först gången. Nu blir de ju till att gå lite oftare då man börjar komma lite längre in i graviditeten. Är i vecka 25+2 idag.
Jag känner hur hela kroppen laddar upp för att "bygga bo" man vill ju göra de som gravid. HAHA.
Vill ha allt redo till lillstumpan kommer. Hon har ju allt redan förutom syskonvagnen då.
Men den får nog vänta lite till till den ekonomiska biten klarnar upp. Hon skulle i princip kunna komma nu för allt finns här och väntar på henne. Men hon kan nog få bli lite större först. P
xoxo over and out

RSS 2.0