trettioåtta

Ida hände de jag länge befarat, hemsk känsla. Jag blev liggande på golvet i en halvtimme, utan att kunna röra min ben. Grät av smärta försökte att inte oroa linnea som sprang fram och tillbaka mellan mig och hennes leksaker hon höll på med för att titta vad mamma gjorde. Hon gnällde och kramade mig. TACK fina du för medkänslan, de betyder mycket <3 vet snart inte längre vart jag ska ta vägen.. orkar bara inte mera :(
Lite gladera saker nu, vi har passerat jul och linnea har fått massa fina paket :) Även jag fick lite kul, en popcornmasin av patrik och ett efterlängtat pannkakslagg! :) Glädjer mig även att de bara är 68 dagar kvar till BF! :)
xoxo over and out

trettiosju

Hej. Tiden går snabbt ta mig tusan.. Eller ja inte de senaste dagarna kanske,  linnea har tokvägrat att sova middag. Så de finns iinga rutiner eller pauser som man kan sitta ner på. Fullt ös hela tiden. Detta är då något som inte alls vart så roligt för min lilla kropp, buhu på mig!
Idag var jag iaf hos barnmorskan och fick höra hjärtljud på vårt kärleksbarnnummer2 <3 140-145 låg de på, så de var suveränt.
Jag berätta även för henne om min sanslösa foglossning, fasen då att hon ska sluta!!! Annars hade jag kunnat få gratis akupunktur utav henne varje gång jag kommer dit! Vi börja först prata om de och jag sa att sedan jag fick linnea har jag blivit nålrädd, men hon tyckte jag skulle prova och bokat tid hos en sjukgymnast som då utför akupunktur. Hon sa att om jag ville så kunde jag få testa några nålar nu, dock ej i bäckenet enbart för avslappningensskull då. Jag tvekade men va fan gratis är gott :) Hon satte iaf en nål mellan mina ögon, de var riktigt skön kändes som om all stress ba gick rakt ut genom den nålen!! Sedan satte hon en mitt i huvudet på mig. Riktigt skönt, så under hela tiden jag var hos henne så fick jag ligga ner. Så skönt, höll på att somna!

Ett minus jag vill säga är FUCK VL!! En fattig människa kan tydligen inte åka buss! Pga min foglossning så ville jag verkligen inte gå ner, och de var sagt att patrik å linnea skulle vara hemma ifall min pappa skulle hinna komma innan jag var klar hos barnmorskan. Så buss blir bra tänkte jag! Tog min lilla telefon och tänkte ja men jag skickar sms-biljett. Kommer ner till bussen och ska skicka, de går inte!! Precis då kommer bussen och jag frågar vad de svarsmeddelandet betyder som jag fick : Spärrat för betaltjänster.
Jaha så jag visade busschauffören och han sa då: Ja du måste skicka in ditt personnummer till VL och få en bekräftelsekod, den kommer om ca 3-4 dagar. Så tills dess får du betala på annat vis.
JAHAA!!! Där står jag, trött och stressad! Ingen kioskjäve i närheten så jag kan inte köpa en biljett där, inte har jag mynt till automatFAN och ja ska man betala med kort på bussfittan så kostar de 11+40! Alltså 51 spänn!!!! Som jag senare hade fått betala för att åka hem igen! JÄVLA FITTBUSSAR HÄR I VÄSTERÅS! Så jag sket i de så åt busschauffören : JAHA MEN SÅ JÄVLA ROLIGT DÅ!
Klev av bussen och börja GÅ mot barnmorskan. FUCK! En promenad som vanligtvid tar 20 min var jag tvungen att gå på 15 med min jävla foglossning. De kom fan en tår så var tvungen att skriva sms till patrik så han skulle tycka lite synd om mig. Snäll som han är så kom han och hämta mig efter barnmorskan iaf, för min pappa hann inte komma.

Idag har vi då haft besök av min far, alltid lika trevligt för han och patrik kommer så himla bra överrens och de märks!!! Dem skrattar och roar sig, inte alls så stelt de kan vara mellan svärfar och svärson. Haha.

Jag och patrik har även gjort en liten lucka till linneas säng nu, så hon kan komma och gå lite som hon vill på dagarna, och sedan under natten vara "inlåst" :) Hon uppskattade de så nu kanske hon bara helt plötsligt går och lägger sig mitt under dagen och vill vara stor tjej och somna själv!! Men men, man ska ju inte hoppas för mycket.

Jag önskar mig denna helg LUGN och RO, inge fullt ös vara vaken halva nätterna och bara vara med min familj <3 Min familj önskar inte alltid detsamma då patrik är väldigt "hitta på" sugen om helgerna. De jobbiga är att de är jag som måste komma på vad vi ska hitta på :P Kanske hör av sig till goda vänner, de brukar fungera bra! :)

Långt inlägg så nu ska jag ge mig, borde faktiskt sova nu när jag faktiskt kan.
xoxo over and out

trettiosex

Jag har verkligen ingen lust att blogga, slits mellan foglossning och en pigg ettåring.
Detta med allt förbannade jävla hushållsarbete som vägrar ta slut! VARJE DAG kan jag städa som en galning, dammsuga,torka golven,plocka,fixa,trixa,vika,lägga undan,slänga,skura,putsa,tvätta,diska. Men endå konstigt nog så ser de lika jävla illa ut på kvällen sen igen. Jag orkar seriöst inte!! Kan de vara för att alla som kommer hit verkar tro att jag är någon jävla städerska! Jag mår så dåligt nu under denna graviditet så jag har börja bygga på mig med massa skuldkänslor. De känns som om jag försummar linnea, som om jag bara blir irriterad och sur när hon vill mig något uppenbarligen. Känner mig som världens sämsta mamma och de känns som om jag är helt ensam. Passar upp på så många andra och glömmer bort mig själv. Även fast patrik inte jobbar nu så ser jag alltid till att HAN har de bra. Varför kan inte han passa upp på mig som jag gör på honom? Min kropp orkar inte längre och de känns kan jag säga. Varje dag jag går till sängs så tackar jag verkligen min kropp för att den orkade med en dag till. Vilken dag som helst nu så kommer min kropp säga ifrån. Jag pressar mig verkligen varje dag, varje sekund till de absolut yttersta. Att knappt kunna resa sig ur sängen eller från soffan gör inte saken bättre, ska jag då stå mera upp eller ska jag sätta mig och bli kvar där? Måste höra med min barnmorska om jag kanske borde vända mig till en sjukgymnast. Jag orkar verkligen inte mera. Gråter inombords, säger till mig själv kom igen bara lite till.

Nu vart detta inga roligt inlägg så jag fyller in med lite kul att om 2 dagar blir min linnea 15 månader <3 Mamma älskar dig, bara för din skull som jag fixar detta <3

xoxo over and out

RSS 2.0