femtiotvå

Ja pga klagomål så har jag ju försökt hinna med ett inlägg om dagen så hoppas ni hinner med !
Nu ska vi fira, min blogg har blivit internationell!! WOHO! Eller ja typ, har fått veta att min storebrors tjej läser min blogg, fy skäms på honom dock att han inte läser den! (Som jag nämt i tidigare inlägg så bor min bror i Norge.)
Så de var ju iaf kul å höra! Nu vet jag att jag har minst tre läsare iaf, ni kan känner er så speciella! :)

Var ju på lite påskmiddag idag hos min pappa, de var så trevligt så :) Jag tog en liten hut till maten.. Haha pinsam man blir när de slår till å man inte har druckit en droppe sprit på nästan ett år. Tur så blir jag bara mera sällskaplig än vanligt. Patrik körde så de var ju riktigt skönt.

Ehm, ja nu då... ehm.. hmm jo! Vårat hem, eller ska jag kalla de KAOS. Behöver bli av med våran ektorp hörnsoffa ganska omgående för nu behöver vi platsen, all renovering ska ju sättas igång med. Vi har börjat i köket och jag som inte riktigt klarar av att kaffebryggaren står 1 dm fel mår ju inte sådär jätte bra psykiskt just nu + två små barn på de. Vill bara ta mig igenom det här och få de fint hemma.
I och med att vi har så gammalt å slitet här hemma så ser ju allt "skitigare" ut än vad de egentligen är.
Så när vi har de renoverat här så kommer de förhoppningsvis se fräscht ut iaf och förhoppningsvis så kommer mitt ganska maniska städande att tagga ner. HOPPAS HOPPAS. Men som sagt så har vi ju lilla Linnea som ska slita å riva i ALLT, dra fram allt hon ser. Men så är de ju å de får jag leva med. :)
xoxo over and out


femtioett

Strålande dag idag, fint väder. Bvc med Joline idag, hon vägde 4810 gram och var 55,5 cm lång. Dem tyckte de var bra att hon fick mat HAHA. De kan man ju säga att hon får. Vi tog en promis med vagnen hon å jag medans Linnea å P var hemma. Han fick lov att sluta lite tidigare för att komma hem å ha Linnea i och med att hon har lite ögoninflammation och då får inte hon följa med till bvc, kunde inte boka om heller. Eller jo kunde jag väl men ville helst inte göra de då detta var en ombokad tid pga att linnea är sjuk. Förbannade dagis säger jag bara.
Nu har vi iaf efter en mycket krävande dag fått båda barnen att somna och får se hur långvarit de blir.

Vi har börjat renovera nu hemma, så skönt de ska bli med lite nytt. Vi ska få nytt golv i HELA lägenheten, nya köksluckor och köksbänkar, köksfläkt har vi fått och så ska de målas om i hela lägenheten! De kommer bli kanonfint! Iaf så satte vi igång med köket idag de de var tänkt att de skulle tapetseras där, men vi kör en vanlig målning där ist och väntar någon månad med tapeter. Man ska ju först å främst ha råd, och så ska de ju bli snyggt också. :)
Patrik rev ner översta lagret med gamla tapeter på bara 30 min, fy fasen de var så konstigt scenario. Vi satt vid köksbordet och drack ett glas cola. och plötsligt står vi bara där å han har rivit bort halva väggen. Tror jag fick en liten blackout för så mkt minns jag! Men fy fasen må jag säga de var ju inte bara ett lager med tapet de var ju snarare 5-6 st.. Så dagen hr gått åt att försöka få ner den skiten usch så tråkigt de är må jag säga men de får gå. Endast i köket vi ska riva ner ALLT. Där de är som värst, i restrerande rum så ska de målas direkt på tapeten.
Ja de kommer bli SÅ SNYGGT. Har några förebilder jag kan lägga ut sen, så ska ni få se efter bilder sen när vi är klara å.
Min kära storebror har även vart här idag, fy så man saknar sin familj när dem inte finns nära. Tror man tar dem förgivet då. Saknar honom otroligt mycket men han har ju sitt där i Norge. För er som inte vet så bor och jobbar han i norge och har snart gjort de i tre år.
Både Linnea och Joline fick paket. Bortskämda ungar :) Blir iaf påskmiddag med Han, stine (hans gumma), lillebror, å pappa i morgon. Ja plus hela våran familj då.
Nu har vi iaf äntligen som sagt fått lagt oss i sängen, vi får se hur långvarit de blir man ska ju inte hoppas för mycket.
xoxo over and out

femtio

Ja! Min vagn tänkte jag berätta om! De är en britax b-dual en 2011 modell. Har vetat sedan tidig grav med Joline att de var just denna underbara vagn jag ville ha. Men med en tajt budget så satte de tyvärr lite käppar i hjulen. Men nu finns den här! De är en 4i1 vagn som de heter, svårt att förklara. Den har vad jag vet 22 olika kombinationer. Den är helt suverän och super härlig att köra! Kan ha den som . liggvagn, sittvagn, dubbelvagn, sätta i bil barnstolen, ha bligg och sittdelsamtidigt och ja hur som helst egentligen :) Nöjd som fan iaf! :)

Gårdagens middag måste jag ven blogga om, vanlig måndags mat, korv i ung med potatis till.
Jag älskar att laga mat! Eller nej vänta måste klargöra vad jag menar, jag älskar att laga mat i ett rent kök, med 0 barn skrikandes och grinandes kring benen :)
Gårdagen mat iaf. Jag gör inte riktigt korv i ung som alla andra. Börjar med att skära upp korven i ca 3-4 mm tunna skivor. I vårt hushåll blir de två olika sidor, en med tomat och ost och en med lök och ost.
Lägger varannan korv och tomat. (Korv och lök på andra sidan då.) Sedan så har jag på ett lager med ost, (extra på löksidan) Sedan så saltar jag å pepprar lite snabbt. Ringlar även över lite grädde för att få en krämig och god sås till potatisen. Har ganska varmt 225-250 grader, lite under mitten i ugnen, i ca 20 min. Blir SKITGOTT!

Idag så har jag å barnen vart ute hela förmiddagen, lekte i olika lekparker och testa olika rutschbanor.
Joline sov dock hela tiden. När klockan börja närma sig lunch för linnea så ringde jag min farmor å farfar å fråga om i fick komma dit medans linnea skulle äta. De är så skönt att prata med dem, som om allt vi säger klickar.
Dock är de lite halvjobbigt att ha med linnea dit, de finns ju SÅÅÅ mycket att "titta" på. Hon vill gärna slita ner ALLT :P På väg hem så somna linnea nästan i vagnen, så de var bara att lägga ner henne i sängen när vi kom hem. No problems!  

De var även en till sak jag vill påpeka, min stavning den är som den är i min blogg. Jag kan skriva som en normal människa men här så skiter jag rent ut sagt i det :) Ni fattar väl endå :)

Nej nu blir de mys med Julle-bulle, sen lite plock å don fundering ang mat sen kommer min man hem :)
Ska försöka flörta lite med honom så kanske han vill gå på ikea med miiiig :)
xoxo over and out


RSS 2.0