31

Jag tror stenhårt på ordet karma. Inte de att vi återföds i ett sämre eller bättre liv utan jag tror vi får igen de ganska snabbt. Att tänka på när man försummar andra människor, är något otroligt viktogt att tänka på. Om man bara försökte vara trevlig och vänlig så skulle världen vara en så mycket bättre värld.

Ikväll var jag ut på krogen med Patrik, sluta med att jag gav upp och åkte hem. Kan inte hinna med honom när han dricker och jag är nykter. Antar att man kan kalla mig tråkig. Men sån är jag. Gravid, mamma, tråkig. De är väl de ord som klingar bäst in på mig. Men jag orkar inte rätta mig efter andra människor längre. Jag är tråkig, TAKE IT OR LEAVE IT!!!
xoxo over and out

30

De är otroligt svårt att ha barn. Man kan inte lämna ifrån sig dem, alltid något som inte blir som man tänk.
Fick en ganska störande fråga från en 35+-kaffe-latte-mamma. "Varför tycker du att tonåringar ska skaffa barn och hoppa av skolan?" Då vill jag att alla förstår mig rätt nu, jag har aldrig antydit att någon som är i min ålder ska hoppa av skolan och skaffa barn? Det är INTE lätt att ha barn!! Avråder inte någon heller för den delen, utan jag tycker att om man nu hamnar i den "situationen" så ska man verkligen fundera på hur mycket man egentligen klarar av för de är inte bara mysigt med en liten bebis. De är otroligt mycket, rutiner, blöjor, mat, amning, inte amma , flaska, skötsaker, och SÅÅÅÅÅ mycket mera. Man får inte sitt vanliga liv att allt återgår till de "normala" de blir som som man tidigare haft det. Nu har man en liten bebis att ta hand om som ska vara med en 24 timmar om dygnet. Och oftast i alla förhållanden är de mamman som får ta de största ansvaret. Pappan kan ju te x inte amma.
De är så mycket att ha barn men jag skulle aldrig råda någon eller avråda någon från att skaffa barn, de är helt upp till dem.
xoxo over and out

29

Idag hade jag verkligen behövt gå igenom alla mängder utav barnkläder och baby prylar som finns här hemma. Även letat fram linneas lite tjockare jacka. Men istället så tatuerade jag Patrik! Blev en text på bröstet + en not på örat + lite fix på en tatuering han har på handen.
Jag är bara för snäll!! :) Har inte hänt så mycket idag, städat å donat som vanligt, men de tycks bara blir stökigare :S
xoxo over and out

28

Torsdag idag då! Snart helg. Jag har aldrig gillat helger, de är ju sådant krav på att man MÅSTE hitta på någonting och de gör saken bara ännu jobbigare. Nu när man är gravid är de ju inte så roligt att springa ute på krogen. Nykter för den delen, plus att man är småbarns förälder så de inträffar ju inte så ofta endå.
Nu när man har familj så skulle jag vilja hitta på saker, djurparker, pikniks, badhus, och allmänt roliga saker :)
Patrik är ju inte gravid så för honom äre ju bara att gå ut på krogen och roa sig om han vill, han vet ju att linnea är i säkra händer. I veckorna så vill man ju ha de vanliga vardagen, iaf jag... vakna, köra sitt race på dagen med barn och hundar, städning och stöka ner. Sedan när Patrik ska komma hem från jobbet laga mat äta en gemensam middag, patrik leker med linnea sen att vi alla tre bara har de allmänt avslappnat med lek och bus. Sen att linnea somnar vid 19-20 och att jag å patrik får våran lilla egentid :) Den är väldigt viktigt för mig, nu äre ju skillnad på att träffa och träffas. Vi får ju inte så mycket tid för varandra och då vill jag gärna ha kvalitetstid. Att vi verkligen får ut något. patrik är ju tvärt emot, han vill ligga och ta de lugnt kolla på tv och kommentera de olika reklamerna och hur dåligt de är att charlie sheen ska bytas ut. Visst de fungerar ju de också om man är rikigt trött, men man vill ju ha lite speciell tid. Annars är de ju svårt att få ett förhållande att fungera. Patrik kan vara en riktig mansgris, alltså seriöst han kan vara outhärdlig!!! Men han är duktig på att ta igen de, han är otoligt duktig på att överraska mig, och få mig att skratta. De kan man ju inte bara vara utan i ett förhållande. Vi är väldigt lika ibland, avslutar varandras meningar och säger exakta samma saker på exakt samma tillfälle. Sådant är ju alltid lika kul :)
Min blogg kanske inte är den mest intressanta att läsa, jag skriver inte om vilka skor som passar vilken klänning och hur mycket de kostar att fylla i botox i läpparna. De jag skriver är direkt ur mina tankar, och för dem i min närhet som han lust att läsa.
xoxo over and out

27

Min lilla patrik är så underbar!! :) Missta mig inte nu, det finns tillfällen då jag vill slita honom i stycken och slå honom med hans egen arm.. HAHA.. Men ibland så är han bara så fin å snäll mot mig <3 jag uppskattar verkligen de tillfällena i och med att de inte inträffar allt för ofta :P


26

Herregud säger jag bara ! Linnea fyllde ett år i torsdags å i lördags hade vi kalas för henne. Vilket jäkla kalas, ingen kommer kunna toppa de någonsin!! :) Grattis till mig tjej <3
Det händer otroligt mycket i mitt liv just nu känner jag. Patrik har fått nytt jobb, och ska börja i slutet av september. De nya jobber gör att han ej kommer vara hemma så mycket i veckorna. Fy fan säger jag bara... När han jobbade så förut och sov borta så var de pest och pina och när väl helgerna kom var vi för trötta för att hitta på något eller så ville han hitta på något på tu man hand i och med att han jobbat hela veckan. Jag har slutat på mitt jobb, fick ju iaf jobba i tre veckor men ett sådant jobb tänker jag bara inte göra. Jag orkar inte höra av chefen flera gånger om dagen att allt jag gör är fel. 
Vi har även givit oss för våran hundlängtan. Vi båda är uppfödda med hundar och när vi träffades hade vi varsin.
Ett tag var vi uppe i fem st! Nu har vi givit oss och skaffat oss två chihuahua valpar, som vägrar bli rumsrena!! :P Nu är en av dem dålig i magen så de är ju inte så lätt då för den stackarn. Vi håller hårt på att gå ut mycket och länge med dem. Men dem tycker bara att de är kul att vara ute, och sen komma in å bajsa å kissa för att de är bekvämare..
Ska försöka läsa på om lite tips på sådant. De är ju Patriks första valpar. Jag hade ju Texas men jag minns inte hur jag gjorde med honom?
Förhoppningsvis ska de bli en flytt härifrån ganska omgående då jag inte ens vågar gå ut efter klockan 18 utan patrik. Titt som tätt är de någon bil som blir påtänd, folk blir nedslagna och rånade, knivhuggna, inbrott i bilar. Ja you name it. Känner inte att detta är en miljö som jag vill att mina barn ska växa upp i.
Idag har Linnea vart super grinig, troligtvis trött efter de som hänt dessa dagar. Massa folk, fest och sådana saker. Nu är de iaf över!! :) Får se om jag tillåts någon sömn i natt då hon har sovit lite fram och tillbaka under dagen.
Patrik och jag sa de, shit de känns som om vi har varit ute och festat den här söndagen. De har bara varit för mycket!!
xoxo over and out

25

Jag kan inte erbjuda dig något spännande liv, jag kan inte erbjuda dig massa pengar och överraskningar bakom varje knut. Men något jag kan erbjuda är kärlek, lojalitet och respekt. Mitt liv kanske inte ser mycket ut för mig men för mig så är de ju faktiskt hela min värld och de är helt utmärkt för mig. Jag är välsignad med världens vackraste dotter. Jag har mat på bordet och kläder i garderoben. Mitt liv må vara enkelt men de är endå mitt liv <3

Senaste tiden har jag funderat mycket på framtiden. Som de ser ut nu så vet jag ej hur långt jag kommer kunna ta mig. Jämt har jag levt i nuet och verkligen fångat dagen. Som åren gått har de blivit mera njutning av de goda, och inte så mycket funderingar kring de onda utan endast knuffa undan de. Om man ej bearbetar nuet så kan man aldrig gå vidare utan man fastnar. Världen idag för mig är min fina dotter som jag gör allt för, om jag ska så må otroligt dåligt över alla mina val och beslut. Så länge jag prioriterar henne <3

RSS 2.0